Снимка: Булфото
fallback

Боян се класира за финала заедно с Русина, а там вече ги чакаха Преслава и Магдалена

Единственият македонец, които ще се състезава на големия финал в Music Idol e... Боян.

Това решиха зрителите, след като той и сънародникът му останаха последните в битката за вота на зрителите.

Александър Тарабунов и Боян Стойков, които се подкрепяха през месеците на третия сезон и пееха заедно, се изправиха един срещу друг в последната "война на гласовете".

Тарабунов, когото всички фенове наричат Тара, се прости с публиката  с рокхимна Nothing Else Matters на "Металика", изпълнен с треперещ от вълнение глас.

Преди това в последните елиминации преди големия финал се класира Русина.

Така на финала за трона на музикален идол ще се борят четирима: Боян, Русина, Преслава и Магдалена.

Всичко за Music Idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

преди 14 години

Жалко наистина. И за мен този мюзик айдъл свърши без Тара.Гушшш:)))

117

MindOrg

преди 14 години

Мили сънародници, Вие хора с висше образование и претенденти за високо интелектуално ниво,Колкото по-бързо и ясно осъзнаем, че биваме въвличани в системата на "телевизионната манипулация", толкова по-скоро нашият личностен и обществн ценностен просперитет ще бъде факт. Политиката в тази страна и в почти всяка друга, част от раложената и продажна човешка общност от край време се е стремяла да прави едно - подтискане на личната инициатива, образование и личен просперитет, стремеж към целеустремено затъпяване на масата, която така е по-податлива на манипулация и ограбване. "Развлекателните предавания" по телевизията имат за цел да откъснат гражданите с будна съвест от реалността, а новините,като част от подкупните телевизии са не друго, а средство за управление и пропагадна! Отворете си очите и умовете и го осъзнайте! Спрете да гледате телевизии и обогатявайте знанието си чрез книги и интернет, защото ТЕ Ви дават избор и Ви предлагат И ИСТИНАТА!

116

преди 14 години

Тук трябваше да отпадне вече Русина. Очаквах че ще изправят Александър и Боян един срещу друг, но на следващия етап. Иначе за мен в първата тройка заслужаваха да са Магдалена, Преслава и Александър, без да мога да ги подредя в някакъв ред. Намирам за манипулативно оставянето на Русина. Хубаво, стилно момиче, но не превъзхожда другите

fallback